Premium whiteboards - extreem krasvast (14)


1
Sortierung:

1 Product(en)

  1. Whiteboard
Bekijk meer Premium whiteboards - extreem krasvast

Geëmailleerde whiteboards uit de premium serie – in Master of Boards - Kwaliteit

Onze geëmailleerde whiteboards uit de Premium serie van "Master of Boards" zijn echt veelzijdig en helpen u om uw ideeën en gedachten duidelijk te visualiseren en te presenteren. De schrijftabletten met de speciale emaillaag zijn zeer resistent en daarom ideaal voor regelmatig gebruik in universiteiten, scholen, kantoren en voor privédoeleinden thuis - voor een perfect overzicht in het professionele en privéleven van alledag.

Elk van de geëmailleerde whiteboards is voorzien van een speciale coating die permanent beschermt tegen ongewenste krassen. Het magneetveld biedt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld foto's, posters of documenten scherp te stellen en optimaal te presenteren. Er zijn vele maten en varianten beschikbaar, daarom zijn de geëmailleerde whiteboards zeer aanpasbaar. Ze zijn ook zeer eenvoudig schoon te maken en bieden altijd de mogelijkheid voor nieuwe ideeën. De perfecte prijs-prestatieverhouding en de ongecompliceerde installatie overtuigen onze klanten en maken de geëmailleerde whiteboards van Master of Boards erg populair.

Op whiteboard-flipchart.nl vindt u een enorme keuze aan hoogwaardige whiteboards van het merk Master of Boards in diverse uitvoeringen - gelakt, geëmailleerd, gemaakt van glas, mobiel en draaibaar of als combibord met prikbord. Daarnaast bieden we een breed scala aan bijpassende accessoires aan, zoals board markers, magneten, board cleaners en nog veel meer in onze winkel. Overtuig uzelf nu!

Moment...