Vitrines + kliklijsten (20)


1
Sortierung:

1 Product(en)

  1. Vitrine Premium Master of Boards

    Vitrine Premium | Master of Boards | Acrylglasdeur | 6 maten

    vanaf 39,99 €
    Prijs inclusief BTW (21%)
Bekijk meer Vitrines + kliklijsten

Vitrines en kliklijsten

Vitrinekasten bieden de mogelijkheid om informatie duidelijk zichtbaar en beschermd weer te geven. De mededelingen zijn beschermd tegen weersinvloeden, vervuiling en toegang door onbevoegden. De glazen deuren van de vitrines zijn afsluitbaar en bieden daarom alleen toegang tot de vitrine voor geautoriseerden.Voor elke toepassing de juiste vitrine

Showcases vinden hun toepassing in allerlei omgevingen. Ze zijn onmisbaar in restaurants, waar het menu de eetlust van de gasten moet prikkelen en hen moet aanzetten om binnen te komen, in openbare instellingen of sportclubs, waar aankondigingen worden geplaatst, of in bedrijven, waar de informatieboxen bezoekers de weg wijzen naar de juiste contactpersoon.

De grootte van de rechter vitrine is afhankelijk van de beoogde grootte van de weergegeven informatie. Ons assortiment omvat zowel compacte versies in 1xA4-formaat als grote informatieboxen van 27 A4-formaat. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende rugpanelen - van staal of kurk bijvoorbeeld - die voorzien kunnen worden van magneten of pinnaalden.

Bij het kiezen van de juiste vitrine, moet u ook overwegen of je het nodig hebt voor binnen of buiten. De vitrines voor buiten zijn weerbestendig en laten geen regenwater binnen.

Moment...