Inklapbare flipovers (3)


1
Sortierung:

3 Product(en)

  1. Flipchart Baracuda | Vierbein-Stativ | Mit Seitenarmen | Höhenverstellbar
  2. Flipover Coyote

    Flipover Coyote | driebeenstatief | inklapbaar

    vanaf € 59,99
    Prijs inclusief BTW (21%)
  3. Flipover Coyote PRO
1
Sortierung:

3 Product(en)

Bekijk meer Inklapbare flipovers

Flipcharts met pootstatief - Veelzijdig communicatie wonder met een vaste standaard

Onze flipcharts met pootstatief van Master of Boards zijn bijzonder veelzijdig, beloven een veilige standaard en hoogwaardige afwerking. Ze zijn erg populair als communicatiemedium en helpen om presentaties duidelijk en gevarieerd te maken. De flipcharts hebben een speciaal kenmerk - ze kunnen gebruikt worden als een whiteboard en hebben dezelfde positieve eigenschappen. Elk flipchartbord heeft een speciaal gelakt, krasvast en magnetisch oppervlak en is extreem robuust. De flipcharts kunnen daarom ook zonder papier worden geëtiketteerd en indien nodig snel en eenvoudig worden afgeveegd. Magneten kunnen ook worden gebruikt om posters, foto's of andere documenten te bevestigen en te presenteren. Desgewenst kan speciaal flipchartpapier aan de blokhouder worden bevestigd en als alternatief schrijfoppervlak worden gebruikt. Flipcharts met pootstatieven zijn de ideale communicatiehulpmiddelen en zijn daarom ideaal voor gebruik in universiteiten, scholen, vergader- en kantoorruimtes, maar ook voor privédoeleinden thuis.

De flipcharts zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen - met statief of statief, in hoogte verstelbaar, met of zonder zijarmen. Dit laatste dient voor een duidelijker vormgeving van de presentatieresprekingen, omdat de praktische zijarmen meer ruimte bieden voor de bevestiging van gevisualiseerde ideeën en indien nodig ingeschoven kunnen worden. De traploos instelbare hoogteverstelling biedt bovendien een hoog comfort en vereenvoudigt het gebruik van de planken door gehandicapten en vooral kinderen. De flipchartborden kunnen eenvoudig worden opgeklapt en zijn daardoor bijzonder ruimtebesparend en eenvoudig te transporteren en op te bergen. De perfecte prijs-prestatieverhouding overtuigt onze klanten en maakt de hoogwaardige flipcharts met pootstatief van Master of Boards zeer populair.

Op whiteboard-flipchart.nl vindt u een enorme keuze aan hoogwaardige flipcharts - met pootstel of ook als mobiele versie, met rolsokkel. Verkrijgbaar in verschillende maten en varianten. Daarnaast bieden we een breed scala aan bijpassende accessoires aan, zoals kartonnen markers, flip-over papier - effen of vierkant, magneten en nog veel meer. Overtuig uzelf nu!

Moment...